Badeværelse

Badeværelse stiller store krav

Bygningsreglementet stiller strenge krav til, hvilke konstruktioner og materialer du må anvende til vægge og gulve i et badeværelse.

Ifølge bygningsreglementet deles badeværelset op i to zoner: en våd zone og en fugtig zone. Bygningsreglementet stiller strengere krav til konstruktionerne i den våde zone end i resten af badeværelset.

I vådzonen skal alle konstruktioner, samlinger, hjørner og rørgennemføringer være vandtætte. Hele gulvet i et badeværelse er defineret som vådzone og skal derfor altid udføres, så det er helt vandtæt.

Hertil kommer hele VVS arbejdet med afløb og installation af rør til varmt og koldt vand.

Ønsker du samtidig gulvvarme, er der visse betingelser der skal opfyldes ligesom selve opbygningen af gulvet skal følge bestemte principper.

Autoriseret arbejde

VVS-arbejdet hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med vvs-installationerne udføres af en autoriseret vvs-installatør.

Skulle der ske vandskader hen ad vejen grundet læk i rør osv., er der ikke nogen forsikring der dækker ved uautoriseret arbejde. Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

KONTAKT OS OM YDERLIGERE INFORMATIONER.

hildebrandt-vvs-ring-og-faa-et-godt-tilbud

bad1

unoform_bad_valnoed_01_a3unoform_bad_ahorn_01_a3

 

Vi kommer over alt

Som virksomhed er vi funderet i Køge, men vi kører over store dele af Sjælland, herunder:

Stevns, København, Solrød, Greve, Ishøj, Hvidovre, Rødovre, Amager, Albertslund, Brønshøj, Gentofte, Herlev, Ballerup – ja det meste af Hovedstadsområdet.